Klanten over mij

Wat zeggen klanten over mij en mijn werk?

Marian Ellenbroek, advocaat SchoeBroek advocaten & mediators
‘Als advocaten zijn wij dol op punten, komma’s en mooie zinnen. Toch heeft SUzanne van aangedurfd voor ons te schrijven en te herschrijven. Ze is punctueel, gestructureerd en goed georganiseerd. Daarbij kan ze zich goed inleven in de klant en evenzo belangrijk, in de (potentiële) klant van de klant.’

Jurjen van der Ploeg, directeur J. van der Ploeg Dienstverlening
Beste Suzanne, Je hebt ons erg geholpen als tekstschrijfster met een belangrijke opdracht. Aangezien je weinig van de schoonmaakbranche af wist, stelde je kritische vragen rondom de aangeleverde tekst. Deze tekst heb je dusdanig aangepast dat het een meerwaarde heeft voor ons als bedrijf, maar ook voor onze (potentiële) klanten.  Wat ons erg goed is bevallen is de geleverde kwaliteit en de snelle service van jou kant! Hartelijk dank daarvoor.
Top qualities: Great Results, Expert, On Time

Jan-Willem Ouwehand, trainer/directeur Effectivitijd
‘Suzanne heeft de teksten over onze cursus snellezen en mindmappen  op de website en in de brochures verzorgd. Dit helpt mij om onze cursus snellezen en mindmappen nog beter in de markt te zetten.’

Danny Pluijm, projectmanager ASWA Keukens
“Suzanne verzorgt voor ons de teksten voor onze nieuwsbrieven en houdt de planning bij. Wij hebben haar ingeschakeld om te zorgen voor meer regelmaat in onze nieuwsbrieven en voor een professionele inhoud. Suzanne is enthousiast, praktisch van aanpak en flexibel. Bovendien komt ze met ideeën over de inhoud en hebben haar teksten vaak een verrassende insteek. Voor ons belangrijke toegevoegde waarden. Ieder bedrijf dat nieuwsbrieven verstuurt of wil versturen maar hierbij moeite heeft met de regelmaat en het bedenken van een interessante inhoud, beveel ik Suzanne van harte aan.”

Alfons Oosterwijk, directeur Electric Comfort
“De wijze waarin zij zich verdiept in de materie en dit op papier weet weer te geven, maakt dat wij graag onze teksten voor folders, mailing aan haar toevertrouwen”.

Erik Spit, hoofdredacteur Rijssens Nieuwsblad/Hellendoorns Nieuwsblad
“De ondernemers waar Suzanne een verhaal over schrijft, zijn altijd erg te spreken over de artikelen.”

Otto Voortman, eigenaar Autobedrijf Otto Voortman
“Krijgen zeer veel complimenten op het mooie artikel in de krant. Wil u danken voor het artikel, grote bijdrage hierin.”

René Hoveling, buursportcoach coördinerend ViaVie Welzijn:
“We hebben met veel plezier je artikel gelezen over de beweeg- en zorgmarkt van. Mooi beschreven, we hebben het inmiddels via onze Twitter ook gedeeld.

Martijn Smit, directeur Trespack (specialist in engineering, www.trespack.nl)
“In juni dit jaar besloten we onze website aan te passen zodat deze meer aansloot op onze kern activiteiten. We hebben Suzanne benaderd mee te denken over nieuwe concept website inclusief vormgeving en schrijven van de teksten. Ze kan zich snel inleven en heeft aan een half woord genoeg is zeer creatief en heeft daarnaast het project begeleid van A tot Z!”

Top qualities: Kwaliteit, komt afspraken na en is creatief

Gert-Jan Voogsgeerd, directeur Office in a Box (ontzorgt ICT, www.oib4u.nl)
Ik was blij verrast tekstschrijfster Suzanne Van Gaale tegen te komen bij BNI Aquila ,een Business club in Deventer.
Suzanne is een paar keer bij ons op bezoek geweest om een goed beeld te krijgen van “Office in a Box” als bedrijf en onze diensten. Met deze wetenschap en het nodige internet research heeft ze de teksten voor flyers geschreven. Dit was precies wat we in gedachten hadden, korte en heldere teksten en begrijpelijk voor de lezer, het midden- en kleinbedrijf.
Wij hebben toen direct besloten ook de nieuwe website, gericht op document management, door haar van content (tekst) te laten voorzien. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijke en leesbare website www.MkbDms.nl voor bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor hun Document Management vraagstuk.
De samenwerking met Suzanne ervaren we als zeer prettig, ze heeft veel werk voor ons uit handen genomen waardoor wij ons konden richten op onze corebusiness.”

Top qualities: Hele goede resultaten, persoonlijk en kwaliteit

Leave a Reply