Redactie

Ik schrijf redactionele producties voor regionale dagbladen, publieksbladen, vaktijdschriften, specials en magazines.  Interview, reportage, achtergrondverhaal of rubriek? Ik schrijf het allemaal. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een kritische blik ga ik iedere opdracht tegemoet.

Vlotte pen en inlevingsvermogen
Onderwerpen draag ik zelf aan bij mijn opdrachtgevers aan, maar ook op verzoek schrijf ik mooie verhalen. Ik vind het leuk om me in verschillende doelgroepen te verplaatsen en voor en over hen een boeiend verhaal te schrijven. Daar kan ik veel creativiteit in kwijt. De kunst is om de lezer te boeien en binden. Dat vraagt een vlotte pen, een goed luisterend oor en inlevingsvermogen. Op zoek naar boeiende uitspraken, die anderen inspireren of ontroeren. Dat maakt het voor mij juist interessant.

Waar ik over schrijf?
De onderwerpen van mijn redactionele producties lopen uiteen van natuur, cultuur, toerisme, ondernemen, mvo, zorg, onderwijs en human interest. In vele hiervan staat de mens centraal.  Wat drijft hem, wat boeit hem en wat is zijn levensmotto?

Zet mij in voor:
• Het schrijven van (achtergrond)reportages
• Interviews voor corporate of sponsored magazines
• Invulling van redactionele artikelen

 

 

Leave a Reply