Zoek de verschillen!

Onlangs was ik in Deventer. Precies een jaartje daarvoor was ik daar ook, met stadsgids Rob Zwollo. Hij nam mij mee naar typisch Deventer plekken. Hartstikke leuk! Deze ARne-magazineHanzestad zag ik opeens van de andere kant. Die rondleiding was voor een artikel in het relatiemagazine van Postma van de Graaff verzekeringen & hypotheken. Een magazine voor klanten in Deventer. De hamvraag was: ‘Hoe maak je het ‘spannend’ voor mensen die hun stad denken te kennen?’. Antwoord: houd de vaart er in & less is more.
Hieronder twee voorbeeldjes. Zoek de verschillen!

Voorbeeld 1 intro: Hoe het zou kunnen…
Ontdek Deventer!
Je hoeft niet ver weg om mooie dingen te zien. Ook in Deventer valt namelijk genoeg te ontdekken. Wij gingen op pad met stadsgids Rob Zwollo door het Bergkwartier en ontdekten hoe verrassend Deventer eigenlijk is.

Voorbeeld 2 intro: Hoe het beter kan…
Dacht jij Deventer te kennen?
Waarschuwing: na het lezen van dit artikel zal Deventer nooit meer hetzelfde zijn! Stadsgids Rob Zwollo neemt je mee naar plekken met een bijzonder verhaal.

 

This entry was posted in Communicatie, Magazines, Spelling, storytelling, Tekst schrijven, Tips and tagged , , , . Bookmark the permalink.