Zorgtechnologie op de kaart

Sinds begin dit jaar ben ik betrokken bij het project Technologie voor warme zorg. Een mooi project waarbij een groot aantal zorgorganisaties in Salland samenwerken om zorgtechnologie op de kaart te zetten. En met op de kaart zetten bedoel ik in dit geval het enthousiasmeren van zorgmedewerkers. Zij weten wel wat er allemaal is, maar wanneer en hoe je welke technologie in zet is bij de meesten niet duidelijk. Werk aan de winkel dus!

Uiteraard heeft dit project een eigen website www.technologievoorwarmezorg.nl. Hierop publiceren we regelmatig interessante blogs over wat er achter de schermen gebeurt. Ook bevat het een overzicht van zorgtechnologieën die op dit moment bij de betrokken organisaties in gebruik zijn.

Maar daarmee ben je er natuurlijk niet. Daarom is begonnen met kennissessies Samen voor Sallandse Zorg, vanwege corona zowel live als online. Iedere maand met een ander onderwerp. De eerste staat eind september gepland met als onderwerp Harms Escape Room. Een prachtig middel om zorgmedewerkers enthousiast te maken voor technologie én het zelf te laten ervaren!

Meer weten? Bekijk eens de diverse blogs.

This entry was posted in Communicatie. Bookmark the permalink.